På Nedre Rommen 5 i Oslo, rett ved T-bane og annen kollektivtrafikk, etablerer vi en arena for ungdom som ikke gjennomfører eller står i fare for å droppe ut av skolen. Dette er vårt store og spennende tiltak rettet mot ungdom fra 14 til 21 år.

Vi vil gi disse ungdommene et relevant tilbud som kan hjelpe dem videre til å bli motivert for skolegang, yrkesutdanning eller lærlingplass. Regjeringen kaller disse «drop-outs», og Erna Solberg definerer utfordringene disse står overfor som et av regjeringens satsingsområder. Vi samarbeider med ungdoms- og videregående skoler, barnevern, NAV, bydeler og offentlige etater og organisasjoner.

Det er utarbeidet fagplaner med konkrete mål for tre forskjellige seksjoner: Ikke alle jubler over alt som skjer i videregående opplæring. Noen elever mistrives så sterkt av de faller ut. De møter ikke frem, tar ikke del i utdanningen – og går glipp av sine fremtidsmuligheter. Det som skulle blitt en opptur i livet, kan fort forvandles til en farlig nedtur!

https://lionsoslovbu.no/din-plan-ungd…

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here