Vi brenner for å skape et trygt, aktivt og attraktivt nærmiljø hvor kan folk trives og være stolte av å bo.

For å lykkes samarbeider vi med både ansatte og frivillige i Bjørndals skoler, barnehager og lokale organisasjoner. Hos oss får du informasjon om lokale tilbud og aktiviteter. Vi kan også gi deg tips om hvor og hvordan du kan bidra dersom du har lyst til å engasjere deg i nærmiljøet. Våre frivillige bidrar med det de selv liker å gjøre. Det skaper den gode stemningen og vinn-vinn løsninger!

TILHOLDSSTED: Vi holder pr. d.d. til på Bjørndal Grendehus i Meklenborgåsen 114, men flytter inn i nedlagte Åsland Barnehage høsten 2021. Da samlokaliseres vi med Bjørndal Fritidsklubb.

KONTAKTINFO: Daglig leder, Nina Tveit, har telefontid man-fre kl. 10-15 (mobilnr. 48253447) og kan også nås på mail: nina.tveit@bsn.oslo.kommune.no

https://bjorndal.frivilligsentral.no/

VELKOMMEN TIL BJØRNDAL FRIVILLIGSENTRAL

_______________________________________________________________________

Z pasją tworzymy bezpieczne, aktywne i atrakcyjne środowisko lokalne, w którym ludzie mogą się rozwijać i żyć pełnią życia. Aby odnieść sukces, współpracujemy zarówno z kadrą, jak i wolontariuszami w szkołach, przedszkolach i organizacjach lokalnych Bjørndal. Z nami uzyskasz informacje ofertach i działaniach lokalnych organizacji. Udzielimy Ci wskazówek, gdzie i jak możesz się zaangażować w lokalną społeczność, wnosząc swój wkład. Tak jak nasi wolontariusze. Tworzymy dobry nastrój i rozwiązania korzystne dla wszystkich! Zapraszamy!

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here