Innovasjon Norge inviterer deg til Innovasjonstalen. For 10. gang inviterer Innovasjon Norge til Innovasjonstalen. Her samles mennesker, bedrifter og innovatører som sikter mot fremtiden. Tema for årets event er Vippepunkt.

00:00 Intro 01:57 Åpning ved styreleder Gunnar Bovim 04:35 Åpningsinnlegg ved Paul Jenkins, Senior Partner, McKinsey & Company 12:35 Hydros vei til nullutslippsaluminium 19:08 Case: Sensorita og Norsk e-Fuel 25:24 India, verdens største marked? 29:21 Å jobbe for norsk næringsliv i hele verden 30:48 Investeringer og innovasjon i det grønne

For at vi skal klare å nå målene som blir satt er vi nødt til å se endringer – endringer vi må stå sammen om å gjøre. Men, hva er egentlig de beste løsningene for et bedre samfunn? I årets Innovasjonstale får du høre diskusjoner rundt hva næringslivet mener er de beste løsningene, og hvordan vi sammen skal komme dit vi ønsker – sammen tenker vi større.

Forside for Innovasjon Norge

ZOSTAW ODPOWIEDŹ

Please enter your comment!
Please enter your name here